Hsb opleiding ook interessant voor toeleveranciers Elementenindustrie

In het jaar 2022/2023 heeft Cees Verbeek met veel enthousiasme de HSB opleiding voor Professionals gevolgd. Cees is Technisch Specialist bij Knauf BV, producent van gipsplaat, plafondmaterialen Hard-Zacht mineraal, gipsvinyl en isolatiematerialen, en is al 23 jaar actief in de branche.

Zichzelf verdiepen in HSB systemen en houtbouw in het algemeen was de reden om deel te nemen aan de opleiding. Voor het bedrijf zijn ze mede door deze opleiding meer focus gaan leggen op de elementen industrie.

Cees kijkt terug op een erg leerzame periode met goede modules in verschillende richtingen. Met name voor de breed geïnteresseerde aan te bevelen. Het onderdeel bouwfysica sprak hem het meeste aan en hier is goed op ingespeeld. Qua onderwerpen brand en montage techniek is er veel getoetst en ondervonden wat kan of zelfs NIET kan.

Mooi te horen dat Cees deze opleiding zeker zou aanbevelen aan collega’s en mensen uit de prefab markt.

Cees bedankt voor je medewerking en je deelname aan een vorige opleidingsgroep!

Naar verwachting start in september 2024 een nieuwe groep. Interesse in deelname in de volgende groep? r.goosensen@hmccollege.nl / 06-22699235

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.