Bedrijfsbezoek met een feestelijk tintje van het 300 jarige bestaan.

Afgelopen week stond de derde dag van de branche erkende opleiding Houtskeletbouw voor Professionals op het programma. Een waardevol onderdeel van deze opleiding zijn de bedrijfsbezoeken. Deze keer waren we welkom bij Prefab Fabriek Culemborg B.V., onderdeel van Van Dillen Bouwgroep B.V. , waar de huidige deelnemers Renate van Dooren-van Oort, Henk van Ewijk en Timo Verhagen werkzaam zijn en de rondleiding verzorgden. Mooi om tijdens de rondleiding hun eigen ontwerp van een tijdelijke woning te bekijken.

Inhoudelijk thema deze dag was Warmte- en vochttransport door William Veldman, adviseur bouwfysica bij LBP|SIGHT. Een leerzame dag met up-to-date info, relevante praktijkvoorbeelden en mooie opdrachten om b.v. de isolatiewaarden van HSB-elementen te berekenen.

Teun van Laarhoven sloot de dag af met zijn presentatie over het familiebedrijf wat ooit begonnen is in 1724 als aannemersbedrijf. Inmiddels werken ze vanuit de Van Dillen Bouwgroep met 130 betrokken medewerkers, verdeeld over vijf werkmaatschappijen.

Renate, Henk, Timo en Teun bedankt voor de rondleiding, presentatie en de goede zorgen deze dag!

Naar verwachting start in september 2024 een nieuwe groep. Interesse in deelname in de volgende groep? https://lnkd.in/eNcswZNr of r.goosensen@hmccollege.nl / 06-22699235.

Zwaluwe Prefab, Timmerfabriek Maaldrift BV, BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam, HEBO Kozijnen B.V., Het Bouw Bureau, Het Prefab Bureau Culemborg, Tielemans Hekwerk, TIFA Lemele b.v., Nijhuis Toelevering B.V., BKS Elementen, Plywood Block Building | Recreatiepods, TechnoTrain B.V.|SpantenFabriek, Barli, Eemshout Prefab, S&N Houtkonstrukties.

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.