Twee Inspirerende Opleidingsdagen bij Hebo Kozijnen: Managementopleiding Industrieel Bouwen met Hout

Vlak voor de vakantie twee boeiende en leerzame dagen bij HEBO Kozijnen B.V. in Hengevelde, als onderdeel van de Managementopleiding Industrieel Bouwen met Hout.

Dag 1: HRM door Rob Roza
Onder de deskundige begeleiding van Rob Roza hebben de deelnemers een diepgaand inzicht gekregen in Human Resource Management. Rob deelde zijn uitgebreide kennis en ervaring over:
– Het aantrekken en behouden van talent in de houtindustrie
– Ontwikkeling van medewerkers en effectieve trainingsprogramma’s
– Verandermanagement en het creëren van een adaptieve en flexibele organisatiecultuur

De praktische tips en strategieën van Rob zullen de deelnemers en hun bedrijven helpen om een sterk, gemotiveerd en veerkrachtig team op te bouwen, klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Dag 2: Persoonlijk Management door Paul Driesen
De tweede dag stond in het teken van persoonlijk management met Paul Driesen. Paul heeft de deelnemers voorzien van waardevolle tools om hun eigen effectiviteit en leiderschapsvaardigheden te verbeteren, met focus op:
– Zelfbewustzijn en persoonlijke groei
– Het stellen van doelen en prioriteiten bepalen
– Effectief tijdmanagement en stressreductie

De interactieve sessies en praktische oefeningen van Paul hebben de deelnemers geïnspireerd om zichzelf te blijven ontwikkelen en proactief hun leiderschapskwaliteiten te versterken.

Samenwerking voor Succes!
Deze opleidingsdagen zijn mogelijk dankzij de samenwerking tussen de NBVT, HMC NEXT en ROGOS Management, Training en Advies.

Dank HEBO Kozijnen B.V. voor het faciliteren van deze dagen. Samen bouwen aan een duurzame en innovatieve toekomst in de houtindustrie!

hashtagHeboKozijnen hashtagIndustrieelBouwenMetHout hashtagManagementOpleiding hashtagHRM hashtagPersoonlijkManagement hashtagLeiderschap hashtagDuurzaamheid hashtagProfessioneleGroei hashtagNBvT hashtagHMCNext hashtagROGOSMTABV

Helwig Timmerfabriek B.V., Aannemersbedrijf Bramer B.V., Vios Trappen B.V., TIFA Lemele b.v., Tegon Timmerfabriek B.V., Timmerfabriek Van der Vegt B.V., Van den Oudenrijn B.V., Timmerbedrijf Bluemink B.V., HEBO Kozijnen B.V., VKP Kozijn, Timmerfabriek De Brug b.v, Timmerfabriek Kleinjan, Wim van der Draai