Oud deelnemer aan het woord!

Op 15 maart 2024 a.s. gaat de branche erkende Managementopleiding Industrieel Bouwen met Hout weer van start. Is deze opleiding iets voor jou?

Ralph Noijen (Werkvoorbereider bij Bouwbedrijf van de Ven) ging je voor. Lees onderstaand zijn persoonlijke ervaring.

Ralph Noijen
Bedrijf: Bouwbedrijf Van de Ven
Functie: Chef Timmerfabriek en Houtskeletbouw
Vestigingsplaats: Veghel
Type bedrijf: Bouwbedrijf met Eigen timmerfabriek en houtskeletbouw hal
Hoe lang in de branche actief: 16 Jaar
Wanneer de opleiding gedaan: Oktober 2022 t/m februari 2024
Wat was de reden om deel te nemen aan de opleiding: Ik heb de ambitie om door te groeien binnen ons bedrijf en daarom wilde ik extra kennis op doen.
Bij een grote timmerfabriek aansturen komt veel bij kijken, van het managen van de groep tot kennis van bouwmaterialen en dan de wetgeving waar we tegenwoordig allemaal aan moeten voldoen. Dat zat allemaal in deze opleiding verwerkt!
Wat heeft het jou en je bedrijf opgeleverd: Er worden bij de lesdagen onderwerpen besproken die je direct toe kunt passen in de praktijk. Verder ga je bij veel verschillende bedrijven op bezoek , en het ‘bij een ander in de keuken kijken’ is natuurlijk altijd interessant. En je zit met een groep mensen in de opleiding die allemaal passie hebben voor dezelfde branche. Dus al de discussies die daar al uit voorkomen zijn heel leerzaam.
Hoe kijk je terug op de opleiding: Ik kijk met een zeer tevreden blik terug op de opleiding. De lesdagen zijn goed verdeeld, zodat het goed te doen is met een drukke baan. De organisatie is zeer goed evenals de docenten met wie je te maken krijgt. Kortom een meerwaarde voor de branche!
Wat heeft het opgeleverd: Je maakt een eindwerkstuk wat je daadwerkelijk kunt gebruiken bij je bedrijf dus in principe leer en werk je tegelijk dat is het mooie van deze opleiding. Al de onderwerpen zijn interessant die behandeld worden maar vooral persoonlijk management heeft mij veel geholpen in mijn ontwikkeling als Chef.
Zou je iemand anders adviseren om de opleiding te volgen: Iemand die de ambitie heeft om een leidinggevende functie binnen een bedrijf te gaan vervullen en daarvoor extra kennis op wil doen zou ik de opleiding zeker aanraden! En vooral omdat het goed te doen is bij een drukke baan.

Enthousiast geraakt? laat een berichtje achter of mail naar r.goosensen@hmcollege.nl

Meer info:
https://lnkd.in/euwEnTYq
https://lnkd.in/eBkjgcSG

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.