Mooie start van 2024!

Afgelopen week stond de eerste opleidingsdag van de branche erkende opleiding Houtskeletbouw voor Professionals op het programma. Een waardevol onderdeel van deze opleiding zijn de bedrijfsbezoeken. Deze keer was de groep welkom bij De Groot Vroomshoop waar ze unieke bouwoplossingen creëren van hout. alidus Wessels hartelijk dank voor de presentatie en de deelnemers Martin Vos en Gerwin Becker bedankt voor de rondleiding door de indrukwekkende bedrijfshallen.

Het inhoudelijke programma “Materialen en constructieve Aspecten” werd verzorgd door Tunis Hoekstra, projectleider / adviseur van Ingenieursbureau Boorsma. Tunis bedankt voor je inzet en je expertise voor deze groep en wij zien je graag terug in maart als de volgende opleidingsgroep weer van start gaat.

Zwaluwe Prefab De Groot Vroomshoop Vibes Building Engineers Houtbouw ’t Zand Bouwgroep Dijkstra Draisma Willemsen Houtbouw Eemshout Prefab

Op 22 maart a.s. start een nieuwe groep. Interesse? laat een berichtje achter of mail naar r.goosensen@hmcollege.nl

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.