Op bezoek bij Zwaluwe Prefab!

Afgelopen vrijdag was de HSB opleidingsgroep welkom bij Zwaluwe Prefab, producent van een breed scala aan prefab bouwonderdelen. Ari Stevens (oud deelnemer) en Mattias Schreurs (huidige deelnemer) bedankt voor jullie heldere presentatie en rondleiding waaruit blijkt dat de gestandaardiseerde werkwijze en korte doorlooptijden leiden tot tevreden opdrachtgevers. Het inhoudelijke programma (“Engineering voor productie en montage”) werd verzorgd door Henk Geertsma, constructeur / projectleider van Ingenieursbureau Boorsma. Veel deelnemers hebben tijdens hun eigen werk al contact met Henk. Goed te horen dat de deelnemers met Henk en zijn expertise weglopen. Bedankt weer voor een mooie en leerzame dag!
Zwaluwe Prefab De Groot Vroomshoop Vibes Building Engineers Houtbouw ’t Zand Bouwgroep Dijkstra Draisma Willemsen Veenendaal Eemshout Prefab.
In maart 2024 start een nieuwe groep. Interesse? Laat ons weten.
De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC cursus en training B.V. in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.
Meer informatie over deze opleiding? Bezoek de website van HMC Next: https://lnkd.in/e5V_aNha