HSB groep op bezoek bij Bouwgroep Dijkstra Draisma!

Naar verwachting start in september 2024 een nieuwe groep. Interesse? Laat het ons weten.

Afgelopen vrijdag was de HSB opleidingsgroep welkom bij Bouwgroep Dijkstra Draisma. Sape de Voogd en wolter Laanstra (huidige deelnemers) bedankt voor jullie presentatie en rondleiding. Mooi hoe Sape en Wolter de groep hebben meegenomen in het ontstaan en de historie van het bedrijf. Op het jaar 2018 stonden de heren even langer stil. 2018 is het jaar dat beide heren in dienst zijn gekomen en het bedrijf de Koning Willem I prijs heeft gewonnen. Dit kan geen toeval zijn aldus de heren. 😉

Geartsje Weidenaar bedankt voor het regelen van de mooie trainingsruimte bij Bowinn, campus voor innovatie in de bouw, en de goede zorgen van deze dag.

Het inhoudelijke programma (“Detaillering, waar alles bij elkaar komt”) werd verzorgd door Henk Geertsma, constructeur / projectleider van Ingenieursbureau Boorsma. Mooie leerzame dag met aandacht voor de nieuwe ontwikkelingen, materialen is HSB (alternatieven/uitdieping), zelf ingebrachte vraagstukken en de groepsopdracht die de deelnemers moesten presenteren.

De Mar | Prefab Houtskeletbouw Zwaluwe Prefab De Groot Vroomshoop Vibes Building Engineers Houtbouw ’t Zand Bouwgroep Dijkstra Draisma Willemsen Veenendaal Eemshout Prefab

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.