Het verbreden van mijn kennis op diverse vlakken.

Herman Osinga, Hoofd werkvoorbereiding bij Houkesloot Toelevering B.V., heeft in 2019/2020 de opleiding Houtskeletbouw voor professionals gevolgd. De reden van deelname was voor Herman om zichzelf te verbreden in zijn kennis op diverse vlakken, zoals constructie, bouwfysisch, brand, geluid, luchtdichtheid. Zodat hij (potentiële) opdrachtgevers en collega’s op een juiste en overtuigende manier kan adviseren.

“Het is niet zo dat je na deze opleiding alles weet van de verschillende aspecten waar je in de praktijk tegen aanloopt. Mogelijke uitdagingen/problemen leer je echter wel eerder te herkennen, zodat je bijvoorbeeld tijdig een constructeur of adviesbureau kunt inschakelen. En e.e.a. bespreekbaar kunt maken met de opdrachtgever. Wanneer je in een vroegtijdig stadium de uitdagingen eruit weet te filteren voorkom je achteraf eventueel vervelende discussies en financiële tegenvallers”. (Herman)

Herman kijkt zeer positief terug op de opleiding en zou het iedereen aanraden die werkzaam is in de houtskelet branche, met name verkoop, calculatoren en werkvoorbereiders, om deze opleiding te volgen.

Bedankt Herman voor je medewerking en je deelname aan de HSB opleiding!

Naar verwachting start in september 2024 een nieuwe groep. Interesse? Laat het ons weten.

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.