vierde dag van de branche erkende opleiding Houtskeletbouw voor Professionals

Afgelopen vrijdag stond de vierde dag van de branche erkende opleiding Houtskeletbouw voor Professionals op het programma. Deze keer was de opleidingsgroep welkom bij Vibes Building Engineers. Deze organisatie werkt voor alle partijen in het bouwproces. ‘Reaching the top together’. Hoe? Dankzij een integrale, op samenwerking gerichte aanpak. Totale Gebouw Engineering noemen ze dat. Met de kernwaarden; Teamwerk, Betrouwbaar, Vooruitstrevend en plezier! Hans Bonekamp, directeur, hartelijk dank voor de presentatie.

Het inhoudelijk thema deze dag was Luchtdicht bouwen door Erik de Jong, adviseur bouwfysica bij LBP|SIGHT. Een leerzame dag met de vraag waarom Luchtdicht Bouwen, gestelde eisen, meetmethoden en te gebruiken materialen. Uiteraard was er weer volop ruimte voor oefeningen en praktijkvoorbeelden.
Zwaluwe Prefab De Mar | Prefab Houtskeletbouw De Groot Vroomshoop Gebr. Bodegraven Houtbouw ’t Zand Bouwgroep Dijkstra Draisma Willemsen Veenendaal Eemshout Prefab
hashtagluchtdichtbouwen hashtaghoutbouwsystemen hashtagblijvenontwikkelen
In maart 2024 start alweer de achtste opleidingsgroep. Heb je interesse of wil je meer weten? Laat ons weten.
De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.