Mooie start nieuwe Hsb groep..

Vorige week is de nieuwe (alweer achtste) groep van de opleiding Hsb voor Professionals gestart. Een volle groep en zelfs moesten geïnteresseerden worden teleurgesteld. Goed te zien dat er vanuit de bedrijven zoveel interesse is voor deze opleiding.

Locatie was deze keer het clubhuis van o.a. de NBVT, Koninklijke VVNH en SSWT in Almere.

Na een kennismaking, introductie van het programma, inventarisatie van persoonlijke leerdoelen en uitleg van de eindopdracht door Robert Goosensen, werd het stokje overgenomen door Tunis Hoekstra van Ingenieursbureau Boorsma voor het onderdeel HSB Bouwsystemen.

Taco Schoonderwoerd, dank voor de ontvangst en toelichting. Deelnemers, veel plezier en succes in jullie opleidingstraject.

Fijne paasdagen!

Zwaluwe Prefab, Timmerfabriek Maaldrift HSB bv, BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam, HEBO Kozijnen B.V., Het Bouw Bureau, Het Prefab Bureau, Tielemans Hekwerk, TIFA Lemele b.v., Nijhuis Toelevering B.V., BKS Elementen, Plywood Block Building | Recreatiepods, TechnoTrain B.V.|SpantenFabriek, Barli, Eemshout Prefab, S&N Houtkonstrukties B.V..

Naar verwachting zullen wij in september 2024 starten met een nieuwe groep. Interesse? Laat ons weten.

De opleiding HSB voor Professionals is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.