HSB-Opleiding voor Professionals Start definitief in September

Met veel plezier willen wij u informeren dat de HSB opleiding definitief van start zal gaan op 6 september. Dit is een geweldige kans voor iedereen die zich wil verdiepen in het vakgebied en zijn of haar kennis naar een hoger niveau wil tillen.

Onderstaand een aantal onderdelen die aanbod zullen komen tijdens de opleiding:

HSB Bouwsystemen: U leert alles over de nieuwste innovaties en technieken in houtskeletbouwsystemen.

Warmte- en vochttransport: Deze module behandelt de principes van warmte- en vochttransport door constructie, essentieel voor het creëren van een comfortabele leefomgevingen.

Luchtdicht Bouwen: U ontdekt de cruciale rol van luchtdichtheid in constructies, de eisen, meetmethoden en de materialen.

Constructieve Aspecten: Hierin worden de fundamentele principes van constructieve veiligheid en stabiliteit behandeld, zodat u sterke en duurzame structuren kunt ontwerpen en bouwen.

Geluid en Brandveiligheid: U krijgt inzicht in de technieken en regelgeving omtrent akoestiek en brandpreventie, wat essentieel is voor de veiligheid en comfort van gebouwgebruikers.

Voor het gehele programma zie hier: https://nbvt.nl/hsb/

Daarnaast zijn de bedrijfsbezoeken een waardevol onderdeel tijdens de opleiding. U krijgt de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij mooie toonaangevende bedrijven in de sector. Deze bezoeken bieden niet alleen praktische inzichten, maar ook waardevolle netwerkmogelijkheden met professionals uit het veld.

Wij willen u eraan herinneren dat de inschrijving nog steeds open is, maar wacht niet te lang! Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Als u geïnteresseerd bent in deelname, neem dan contact op met Rob Goosensen (opleidingscoördinator) voor meer informatie en inschrijvingsdetails.

Gegevens Rob Goosensen:
Telefoon: 06-22699235
Email: r.goosensen@hmcollege.nl

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT BV in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.